Niewinna Wiedza, podstawy wiedzy o winie – Ebook

Czy Ty też masz obawy przed wejściem do sklepu specjalistycznego? Nie wiesz wiele o winie i czujesz się niekomfortowo mówiąc o nim?
 
Sprawdź mój ebook z podstawową wiedzą o winie, który pomoże Ci wejść w jego świat bezboleśnie. Poczuj się swobodnie rozmawiając o nim, poznaj podstawowe szczepy, regiony i terminologię i zaskocz znajomych swoją wiedzą!
 

W tym całkiem „niewinnym” kursie zawarłam podstawy, które pozwolą Wam czuć się w jego świecie swobodniej. Staram się wytłumaczyć co to jest wino i jak się je produkuje. Zapoznaje Was z najpopularniejszymi szczepami winogron na świecie i najważniejszymi terminami. Dalej wyruszamy w podróż przez regiony winiarskie. Na koniec dowiecie się jak wino degustować i poznacie jak łączyć je z jedzeniem.

Autor: Justyna Szczurek
Rok wydania: 2021
Stron: 31
Cena: 26.90 zł. Chcesz zniżke? Odwiedź mnie na Instagramie, tam dowiesz się wszystkiego!
Format: PDF

Ebook gratis?

Chcesz kupić ebook, ale nie wiesz czy znajdziesz w nim to czego oczekujesz? Teraz możesz pobrać za darmo wersję próbną! Zawiera ona dwa pierwsze rozdziały kursu. Możesz je pobrać już dziś i zdecydować, czy chcesz więcej. 

Niewinna wiedza

Wypełnij formularz i odbierz ebook 

Odbierz teraz dwa pierwsze rozdziały i sprawdź, czy zaciekawią cię na tyle, by wrócić po więcej!

Wypełnij poniższy formularz, a ebook wyślę na Twojego maila – dlatego zwróć uwagę na jego poprawność!

Częstuj się śmiało!

Przeczytałeś? Oceń
5/5

O autorze

Mam na imię Justyna i poza studiami na Akademii Wychowania Fizycznego w Krakowie na kierunku Turystyka i Rekreacja, jestem też absolwentką Krakowskiej Szkoły Sommelierów. Ukończyłam tam z wyróżnieniem kurs WSET poziom 2, a obecnie czekam na wyniki kolejnego, poziomu 3. Prowadzę tego bloga o tematyce winiarskiej oraz jestem obecna w mediach społecznościowych. Staram się tam przybliżać wszystkim świat wina. Sama wiem, że na początku może on wydawać się przytłaczający, dlatego chcę Wam pokazać, że wcale tak nie musi być.

Ja i kieliszek wina